lauantaina, maaliskuuta 11, 2006

Vauvakuulumisia

Päivitykset: marsu-, kani-, koira- ja hamsterivauvat, marsupoikueet 2005 & 2006, kanipoikueet

Vauvoja on nyt lentänyt pois pesästä. Gisellen tytöistä on kotona enää Lilli sekä "Tulip", joka myös lähdössä maailmalle. Tänään lähti Blue Rose eli Feta sekä marsuvauvoista Cherry.

Eilen meille tuli Miikalla astutettavaksi Honey-niminen hamsteri, joka on meillä viikon verran tai tarpeen mukaan. Vielä Honeylla ei oo ollut kiimaa, mutta sen sijaan omalla Mollamaijallamme vihdoin oli. Bueno pääsi sen(kin) sulhaseksi. Olis kyllä ihan kiva, jos taas vaihteeksi joku noista yhdistelmistä tärppäisi, niin olisi pitkästä aikaa hamsuvauvoja. ;) On vaan ollut niin huonoa tuuria itse kullakin liikkeellä, että saa aina varauksella suhtautua, että kaikki menee hyvin.

Iltapäivällä Sunset pyöräytti kolme sileäkarvaista satiininkantaja lapsukaista. Poikaset ovat creameja tai buffeja. Selviää tarkemmin, kun turkit kuivaa kunnolla jne. Tuli 2 kaunista tyttöä, joista toinen jää kotiin, ja poika joka saattaa olla varattu.

Otin kanivauvauutisista Nöpön pois. Sillä lähtee leukapussista karvaa, joten ei sitten taidakaan olla tiineenä. Ilexialle on vihdoin tulossa sulhanen: luonnonharmaa hermeliinipoika. :)

Huomenna taas agility. Ainakin jos ei oo kauheat paukkupakkaset. Saa taas Timi-possukin liikettä niveliin. Dellaa ei oteta mukaan, koska se ajattelee edelleen olevansa tiineenä. Ultraäänessä ei kyllä tullut "löydöksiä", mutta pernan taakse jäävällä alueella pystyy olla piilossa jokunen hassu pentu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!