perjantaina, tammikuuta 18, 2013

Koiramaiset päivän linkit

Tässä tulee nyt useampi linkki kerralla, olkoot ne vaikka useammalle eri päivälle! ;)
Koiranpentuja karmeissa oloissa
"Eläinsuojeluvalvoja Mira Ekholm-Martikainen tietää tapauksen, jossa laittomasti tuodusta koirasta on ensin maksettu 450 euron hinta. Sen jälkeen koiraa on hoidettu parvoripulin takia ja palautettu vaadituksi kolmeksi viikoksi lähtömaahan, jossa tuontisäädöksiin kuuluvat ehdot on hoidettu kuntoon. Kokonaiskustannukset eläinlääkärikuluineen ja käännytyksineen nousivat 2000 euroon."



Valmistaudu nauramaan – Täältä tulevat maailman rumimmat koirat! (ei naurata)


Ja lopuksi vuodenaikaan nähden ajankohtainen aihe, koiran pukeminen. Pukeako vai ei? Se jakaa mielipiteitä. Oli kuitenkin mielipiteesi koiran puettamiseen mikä tahansa, KUKAAN ei ole sen yläpuolella, että treeneissä koiran lihasten ON PYSYTTÄVÄ lämpiminä. Omien suoritusten välissä ei aina ole mahdollista pitää koiraa liikkeessä, vaan se joutuu odottaa vuoroaan enemmän tai vähemmän aloillaan. Esimerkiksi agilityssä voi joutua pitämään namikuppia tai muuta palkkaa toisen koiralle tai olemaan valmis nostelemaan rimoja. Haku- ja rauniotreeneissä koirien ohjaajat toimivat toistensa koirille maalimiehinä. No, noita lajeja ei välttämättä kauheasti talvella harrasteta, mutta ovat sen verran "repäiseviä" lajeja, että lihasten pitäminen lämpinä korostuu, ja asiaan joutuu paneutua jo mittarin ollessa vielä plussalla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!